Trei tineri au pus la cale un jaf în bandă, inspirat din filmele americane. Pe scutere neînmatriculate corespunzător, aceștia au lovit autoturismul unei femei care se afla într-o stație de alimentare din București. Jaful mafiot le-a adus bărbaților aproape de 50.000 de euro, dar și dosare penale pentru infracțiunea de furt calificat.

Jaf în stil american, în București, la o benzinărie

Jaf în stil american, în București, la o benzinărie

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Furt în stil american, urmărire ca în filme

În fapt, la data de 1 iunie 2023, Secția 18 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că,

în aceeași zi, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla într-o stație de alimentare carburant, doi bărbați i-ar fi sustras din mașină o geantă ce conținea sume considerabile, în lei și valută.

Cazul a fost preluat de către Serviciul Investigații Criminale, Sector 5. Cercetările au arătat că femeia a fost în ținta atacatorilor de când a fost văzută staționând la semafor.

Atacatorii pe scuter au urmărit femeia până la stația de alimentare, unde aceasta s-a oprit, moment în care au intrat intenționat în autoturismul acesteia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Situația nu părea alarmantă pentru femeie, care a încercat o înțelegere amiabilă cu atacatorii. Situația a deviat când unul dintre bărbați a furat din autoturismul acesteia o geantă. Potrivit declarațiilor oferite de victimă, în geantă se aflau 48.000 de euro și 1.800 de lei.

Citește și: VIDEO- Doi tineri au furat peste 70 de tablete dintr-o școală din București. Prejudiciul se ridică la peste 100.000 de lei. Anunțul făcut de Poliția Capitalei

Percheziții domiciliare pentru hoții scuteriști

La data de 2 august 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București, Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București și județul Ilfov.

Perchezițiile fac parte din ancheta bazată pe un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.

Polițiști au constat că numărul de înmatriculare al scuterului este aferent unui autoturism, prin urmare, scuterul nu era înmatriculat.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

În urma efectuării perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Unul dintre atacatorii care au pus la cale jaful american a fost identificat a fost depistat. Tânărul depistat, în vârstă de 26 de ani, este bănuit că ar fi comis fapta împreună cu alți doi bărbați față de care sunt desfășurate activități de depistare a acestora.

În acest moment, tânărul de 26 de ani este reținut pentru 24 de ore și urmează să fie trimis în instanță.

Potrivit unor cercetări, bărbatul în cauză ar fi amantul victimei și capul jafului în stil american mafiot.

Citește și: Grup infracțional, condus de un român, în Spania. Operațiunea "Registrador" este aproape încheiată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si