In varsta de 55 de ani, Gabriel Oprea a fost unul dintre cei mai puternici oameni politici pana in octombrie 2015, cand moartea politistului Bogdan Gigina, care facea parte din coloana oficiala a pe atunci ministrului de interne, i-a adus liderului UNPR un prim dosar penal.

Demisionar din guvernul Ponta, si el dizolvat dupa scandalul Colectiv, Oprea a avut suficient timp sa se concentreze pe averea sa, partial sechestrata de procurori.
Daca pana in 2015 declaratiile de avere ale fostului vicepremier abundau in case si conturi de milioane de euro, ultimul inscris oficial semnat de Gabriel Oprea arata ca acesta a donat sau impartit familiei cele 9 case, dar si cele 7 terenuri ale neamului.
Pe langa donatiile catre fata Ana Maria sau catre baiatul Gabriel Oprea jr, politicianul s-a ocupat insa, asa cum trebuie, de casa mostenita de la parinti, din oraselul Fundulea (judetul Calarasi), localitatea natala a fostului ministru. Chiar daca vila nu este trecuta in acte pe numele sau, fiind preferata o ruda apropiata pentru scriptele legale, Oprea a renovat la standarde moderne curtea copilariei sale.
Incinta este astazi spatioasa, cladirea cu etaj beneficiaza de termopane si de un acoperis rezistent, iar gardul, conform vecinilor, a fost extins chiar mai mult decat era cazul. "Da, e casa lui, a cui sa fie, nu vedeti cat de mare e? S-a intins cu gardul intr-o parte cu peste doi metri mai mult decat trebuia, dar daca isi permite?! Parintii lui aici au ramas dupa ce el a
plecat la Bucuresti. Acum sa stiti ca Oprea vine pe aici cam o data la doua saptamani, in weekend mai ales, si se distreaza cu prietenii. Se umple curtea de masini smechere, nu fac galagie, stau si discuta pe terasa!",
ne-a povestit o vecina a fostului ministru, chiar in fata portii impunatoare a proprietatii celebrului politician nascut pe 1 ianuarie 1961 in Fundulea. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si