Cartea scrisă de soția lui Bruce Willis pentru a ajuta rudele persoanelor cu demență nu are încă un titlu, însă va fi publicată în 2025 de editura Mariei Shriver, The Open Field. În conținut se vor regăsi interviuri și sfaturi de la experți.

Soția lui Bruce Willis scrie o carte pentru a ajuta rudele persoanelor cu demență

„Demenţa nu afectează doar persoana iubită, ci poate zdruncina bazele unei întregi familii şi chiar pe tine însuţi, dacă o laşi să o facă", a

explicat Emma Heming Willis într-un interviu acordat newsletter-ului The Sunday Paper, buletinul de ştiri al Mariei Shriver, citat de news.ro.

Citește și: Oamenii care suferă de demență ar putea avea parte de o nouă terapie prin stimularea electrică a creierului: „Am demonstrat pentru prima dată că este posibilă stimularea de la distanţă”

De asemenea, aceasta a adăugat că „ Pentru mulţi oameni, primul contact cu această boală are loc în cabinetul medicului. Cred că este foarte important să ştim cum se transmit aceste informaţii de la medic la pacient şi la persoana iubită. Este imperativ să avem resurse şi informaţii disponibile imediat”.
Emma Heming Willis dorește să-și împărtășească experiența în această carte după ce soțul ei, Bruce Willis a fost diagnosticat cu o formă foarte agresivă de demență fronto-temporală.

bruce willis

Bruce Willis și Emma Heming Willis

[Sursa foto: InStyle]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

„Am plecat din acel cabinet fără resurse sau sprijin şi cu un diagnostic pe care abia îl puteam pronunţa", afirma Emma Heming Willis.

Potrivit acesteia, cartea „va oferi un ghid atent şi inspirat pentru cei care caută sprijin în timp ce se confruntă cu demenţa unei persoane dragi. Ei trebuie să ştie că nu sunt singuri şi că există sprijin, chiar şi speranţă".

Cu toate acestea, soția actorului a declarat pentru The Sunday Paper că este „mult mai plină de speranţă astăzi decât atunci când Bruce a fost diagnosticat pentru prima dată. Am o mai bună înţelegere a acestei boli şi acum sunt în contact cu o incredibilă comunitate de sprijin".

Prieten apropiat al lui Bruce Willis, dezvăluiri despre boala actorului

Glenn Gordon Caron, creatorul serialului „Moonlighting” și prieten apropiat al actorului Bruce Willis, a povestit pentru New York Post că încearcă să-l viziteze aproximativ o dată pe lună.

Citește și: Un actor din seria "Harry Potter", de nerecunoscut după aproape 20 de ani de la filmări

De asemenea, Caron a mai povestit că Willis încă îl recunoaște.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

„În primele 1-3 minute știe cine sunt. Nu mai comunică prea mult. El a fost un cititor înfocat, dar nu voia ca lumea să știe asta.

Acum nu mai citește.

Abilitățile lui lingvistice lasă de dorit și pare că îl părăsesc. Chiar și așa, el este Bruce Willis. Când ești cu el, știi că el este Bruce Willis și te simți recunoscător să fii acolo”, a spus Caron, potrivit The Hollywood Reporter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si