19 august 2023: Ziua Cartofului. Cinci idei de cină care să...
Pe data de 19 august este sărbătorită, la nivel internațional, Ziua Cartofului. Mai jos găsești cinci idei de cină care să includă cea mai populară...
Pe data de 19 august este sărbătorită, la nivel internațional, Ziua Cartofului. Mai jos găsești cinci idei de cină care să includă cea mai populară...
A sosit momentul cel mai așteptat de doamnele care vor să le pregătească o surpriză culinară celor dragi din familie. Alina Laufer ne-a pregătit o...
Ne răcorim acum cu 3 tipuri de limonadă. Cosânzenele, tinerele influencer cunoscute pentru minunile făcute în bucătărie, ne arată cum să facem...
În diminețile toride, un frappe cu gheață e băutura ideală. Dar cum cei mai mulți nu avem timp să stăm și să-l bem la terasă, am vrut...
Alina Laufer gătește o rețetă delicioasă și răcoritare. Preperatul de astăzi se numește „budincă de lapte cu ghimbir”.
În ziua de 9 Martie, mucenicii moldovenești sunt nelipsiți de pe mesele românilor. Cele mai multe gospodine aleg să pregătească mucenicii moldovenești...
Plăcinta Dobrogeană este una dintre cele mai cunoscute și apreciate produse din România. În orice moment al zilei, plăcintele se vând ca pâinea...
Iată care este cea mai bună făină pentru cozonac! Aluatul se va desface în fâşii! Vă oferim, în plus, şi reţeta celui mai bun cozonac de...
Șunculița țărăneasca de casă, rețetă naturală, fără aditivi, coloranți, nitriți, doar cu sare și condimente. Se poate face...
Rețetă de gogoșari în oțet. Iată cum se pun gogoșarii în oțet, în mod corect! Vezi care este secretul rețetei!
Iată cum trebuie pitrocește varza murată pentru iarnă! Află rețetă de la cele mai iscusite gospodine!
Ouă de Paște. Timp fierbere ouă. Ou fiert tare. Ou fier moale. Ou fiert mediu. Dacă îţi plac ouăle trebuie să ştii cum şi cât trebuie fierte...
Rețetă drob de miel pufos. Vrei să faci drob de Paște și nu știi care este secretul ca aceasta să iasă extrem de pufos? Iată ce rețetă au...
De ce nu se încheagă piftia? Piftia sau răcitura de porc este un preparat care nu lipsește de pe masa românilor de Crăciun și Revelion. Pentru ca acest preparat...
Tort de post rețetă. Vă prezentăm câteva rețete de tort de post care vor cuceri complet. Rețetele sunt simple și extrem de delicioase.
Vă oferim o reţetă specială de dulceaţă de gutui cu ardei iute pe care trebuie neapărat să o încercaţi în această toamnă.
La început de toamnă, toate gospodinele pregătesc cele mai delicioase rețete de murături pentru sezonul rece.
Cu toate că este un super-aliment, sfecla rosie are si o serie de contraindicatii. Iată cine nu ar trebuie să mănânce această legume şi ce poate păţi...
Vă prezentăm o reţetă tradiţională de zacuscă cu vinete şi vă răspunde la toate întrebările legate de modalitate de preparare a acestei...
Câtă sare se pune la murături? Secretul murăturilor perfecte are legătură şi cu cantitatea de sare pe care o punem. Din păcate, multe gospodine fac o mare...
Reţetă de ardei umpluţi cu orez ca în Grecia. Gospodinele poate că știu deja că multe dintre rețetele grecești de ardei umpluți se pregătesc...
Cu toții ne amintim de savuroasa dulceață de nuci verzi, făcută de bunica, pe care o iubeam în copilărie. Află cum se prepară cea mai rapidă...
Cartofi la cuptor. Cartofi savuroși în crustă crocantă sau cu mult pătrunjel, pot fi o granitură perfectă pentru orice friptură.
Un preparat ideal care nu ar trebui să lipsească de pe masa de Paște, este friptura de miel. Carnea de miel este unul dintre alimentele preferate ale românilor în...
Cozonacul este desertul făcut în casă care nu ar trebui să lipsească de pe mesele de sărbători. Având în vedere că se aproprie Paștele,...
Aşa faci cel mai bun drob de miel special pentru masa de Paşte. Vă prezentăm o reţetă delicioasă pe care bunicile noastre o folosească în urmă cu...
Rubarba este o plantă leguminoasă dulce care îşi are originea din Asia. Află la ce se foloseşte aceasta şi ce reţete delicioase pot ieşi cu ajutorul ei.
Sezonul urzicilor a sosit. În piețe găsim din ce în ce mai multe urzici verzi din care putem face un suc extrem de bun. Iată ce beneficii îți aduce sucul de...
Desertul care nu ar trebui să lipsească de pe masa de Paște niciodată este pasca. Mai jos vei găsi o rețetă mai specială de pască fără aluat.
Leurda, cunoscută și sub numele de ”usturoiul ursului” este o plantă adesea folosită în alimentație, care are un gust similar cu cel al usturoiului....
Pentru cei care nu știau, sucul este o forma mai gustoasa si mai nutritiva de a consuma frunzele de spanac. Cu siguranță ai auzit de numeroasele beneficii pe care leguma...
Mucenicii moldovenești sunt preparate tradiționale nelipsite de pe mesele românilor în luna martie. Mai jos, ți-am pregătit mai multe rețete de mucenici...
Combinația de pui alături de carne este una dintre mâncărurile consumate cel puțin o dată în viață de către români. Cele mai delicioase...
Pentru a prepara cei mai savuroși cartofi prăjiți, mai jos ți-am pregătit câteva sfaturi bune de urmat. Iată secretul bucătarilor pentru cartofii...
O combinație între dulce și sărat, papanașii cu brânză sunt alegerea perfectă atunci când vorbim de un preparat specific pentru țara...
Află cum se prepară lichiorul de mentă (de casă), o rețetă de lichior natural fără colorant, fără fierbere și preparat la rece. Acest lichior...
Legumele si fructele sunt un aliat al imunității in această perioadă. Chefii va invață cum să le combinati pentru un carpaccio gustos ca în marile restaurante.
Cozonacul este vedeta sărbătorilor de iarnă. Gospodinele pregătesc cozonaci pufoși și gustoși pentru masa festivă din seara de Crăciun sau Anul Nou....
De pe masa de Revelion nu ar trebui să lipsească gustările și aperitivele. Mai jos veți putea afla rețeta perfectă pentru cele mai bune sărățele cu...
Aperitivele nu ar trebui să lipsească de pe masă, mai ales în seara ajunului Anului Nou. Acest tip de preparate se gătesc foarte ușor și sunt menite să...
Ouăle umplute cu avocado pot fi un aperitiv super-sănătos și atractiv pentru masa de Sărbători.
Câte gusturi găsim în bucatele tradiționale, atâtea rețete am moștenit de la străbuni. Poate cele mai plin de poveste sunt cele din Țara...
Pentru ca friptura de porc să fie cât mai fragedă nu are de-a face cu ingredientele folosite şi nici cu ustensilele necesare în timpul procesului de preparare....
Masa de Crăciun este bogată în preparate din porc și nu numai. Dacă alegi să prepari o friptură de porc la cuptor, noi avem rețeta simplă și...